Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1942/19266
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | JANSSENS, Wim | - |
dc.contributor.advisor | ADAMS, Carmen | - |
dc.contributor.author | Willems, Thomas | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-29T08:47:09Z | - |
dc.date.available | 2015-09-29T08:47:09Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/1942/19266 | - |
dc.description.abstract | In deze masterproef wordt de ontwikkeling van consumentenproducten vanuit het oogpunt van een optimale sensorische mix bestudeerd. Er wordt onderzocht hoe de verpakking (merknaam, figuur) een invloed kan hebben op meerdere zintuigen en welke consumentenreactie kan uitgelokt worden. | - |
dc.format.mimetype | Application/pdf | - |
dc.language | nl | - |
dc.publisher | UHasselt | - |
dc.title | De ontwikkeling van consumentenproducten van het oogpunt van een optimale sensorische mix | - |
dc.type | Theses and Dissertations | - |
local.format.pages | 0 | - |
local.bibliographicCitation.jcat | T2 | - |
dc.description.notes | master in de toegepaste economische wetenschappen-marketing | - |
local.type.specified | Master thesis | - |
item.fullcitation | Willems, Thomas (2015) De ontwikkeling van consumentenproducten van het oogpunt van een optimale sensorische mix. | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.contributor | Willems, Thomas | - |
item.accessRights | Open Access | - |
Appears in Collections: | Master theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11316802014638.pdf | 6.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.