Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/29340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorVANDEKERKHOF, Pieter-
dc.contributor.authorSavelkoul, Elias-
dc.date.accessioned2019-09-17T08:27:33Z-
dc.date.available2019-09-17T08:27:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/29340-
dc.description.abstractDeze masterproef doet onderzoek naar de invloed van bedrijfsondersteunende diensten op de doelstellingen van startups. Men identificeerde drie grote bedrijfsondersteunende diensten, namelijk: adviesdiensten, netwerkdiensten en kennisdiensten. Aan de hand van een kwantitatief onderzoek legde men de link met de doelstellingen van startups. Men analyseerde of deze drie diensten een invloed hadden op de doelstellingen en of deze invloed veranderde als men de leeftijd van een startup mee in het onderzoek opnam. Uit de resultaten blijkt dat netwerkdiensten een positieve invloed hebben op de doelstellingen. Leeftijd modereert de relatie voor jongere startups. Hieruit is gebleken dat adviesdiensten een positieve invloed hebben op de doelstellingen en netwerkdiensten daarentegen een negatieve invloed.-
dc.format.mimetypeApplication/pdf-
dc.languagenl-
dc.publisherUHasselt-
dc.titleDe ideale mix van begeleidingsinstrumenten voor startups-
dc.typeTheses and Dissertations-
local.format.pages0-
local.bibliographicCitation.jcatT2-
dc.description.notesmaster in de handelswetenschappen-ondernemerschap en management-
local.type.specifiedMaster thesis-
item.accessRightsOpen Access-
item.contributorSavelkoul, Elias-
item.fullcitationSavelkoul, Elias (2019) De ideale mix van begeleidingsinstrumenten voor startups.-
item.fulltextWith Fulltext-
Appears in Collections:Master theses
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fbcc82e0-649d-4d14-82fa-ea39b85eb28e.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Page view(s)

336
checked on Nov 1, 2023

Download(s)

58
checked on Nov 1, 2023

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.