Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/5976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCOLLEN, Jacques-
dc.date.accessioned2007-12-20T16:03:47Z-
dc.date.available2007-12-20T16:03:47Z-
dc.date.issued1995-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/5976-
dc.titleEindrapport GEIE-Euroterroir: 85 voedingshistorische beschrijvingen voor Brussel en Vlaanderen, in opdracht van het Centre national des arts culinaires (CNAC) te Parijs en de Europese DG VI-Commissie, december 1995-
dc.typeBook-
local.type.specifiedBook-
dc.bibliographicCitation.oldjcat-
item.fulltextNo Fulltext-
item.fullcitationCOLLEN, Jacques (1995) Eindrapport GEIE-Euroterroir: 85 voedingshistorische beschrijvingen voor Brussel en Vlaanderen, in opdracht van het Centre national des arts culinaires (CNAC) te Parijs en de Europese DG VI-Commissie, december 1995.-
item.contributorCOLLEN, Jacques-
item.accessRightsClosed Access-
Appears in Collections:Non-affiliated authors
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.