Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/5976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCOLLEN, Jacques-
dc.date.accessioned2007-12-20T16:03:47Z-
dc.date.available2007-12-20T16:03:47Z-
dc.date.issued1995-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/5976-
dc.titleEindrapport GEIE-Euroterroir: 85 voedingshistorische beschrijvingen voor Brussel en Vlaanderen, in opdracht van het Centre national des arts culinaires (CNAC) te Parijs en de Europese DG VI-Commissie, december 1995-
dc.typeBook-
local.type.specifiedBook-
dc.bibliographicCitation.oldjcat-
item.contributorCOLLEN, Jacques-
item.accessRightsClosed Access-
item.fullcitationCOLLEN, Jacques (1995) Eindrapport GEIE-Euroterroir: 85 voedingshistorische beschrijvingen voor Brussel en Vlaanderen, in opdracht van het Centre national des arts culinaires (CNAC) te Parijs en de Europese DG VI-Commissie, december 1995.-
item.fulltextNo Fulltext-
Appears in Collections:Non-affiliated authors
Show simple item record

Page view(s)

28
checked on Nov 7, 2023

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.