Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/6834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCOLLEN, Jacques-
dc.date.accessioned2007-12-20T16:10:53Z-
dc.date.available2007-12-20T16:10:53Z-
dc.date.issued1995-
dc.identifier.citationEthnologica flandrica, 10, p.135 - 159-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/6834-
dc.titleDe streekgebonden gastronomie als volkskundige basis voor een toeristisch-economisch beleid-
dc.typeJournal Contribution-
dc.identifier.epage159-
dc.identifier.spage135-
dc.identifier.volume10-
local.type.specifiedArticle-
dc.bibliographicCitation.oldjcat-
item.accessRightsClosed Access-
item.contributorCOLLEN, Jacques-
item.fulltextNo Fulltext-
item.fullcitationCOLLEN, Jacques (1995) De streekgebonden gastronomie als volkskundige basis voor een toeristisch-economisch beleid. In: Ethnologica flandrica, 10, p.135 - 159.-
Appears in Collections:Non-affiliated authors
Show simple item record

Page view(s)

30
checked on Nov 7, 2023

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.