Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/6834
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCOLLEN, Jacques-
dc.date.accessioned2007-12-20T16:10:53Z-
dc.date.available2007-12-20T16:10:53Z-
dc.date.issued1995-
dc.identifier.citationEthnologica flandrica, 10, p.135 - 159-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/6834-
dc.titleDe streekgebonden gastronomie als volkskundige basis voor een toeristisch-economisch beleid-
dc.typeJournal Contribution-
dc.identifier.epage159-
dc.identifier.spage135-
dc.identifier.volume10-
local.type.specifiedArticle-
dc.bibliographicCitation.oldjcat-
item.accessRightsClosed Access-
item.contributorCOLLEN, Jacques-
item.fullcitationCOLLEN, Jacques (1995) De streekgebonden gastronomie als volkskundige basis voor een toeristisch-economisch beleid. In: Ethnologica flandrica, 10, p.135 - 159.-
item.fulltextNo Fulltext-
Appears in Collections:Non-affiliated authors
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.