Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/10582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDE GROOTE, Patrick-
dc.date.accessioned2010-02-23T10:55:43Z-
dc.date.available2010-02-23T10:55:43Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationGastro Horeca Revue, 33(1). p. 42-43-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/10582-
dc.description.abstractVlaanderen organiseerde in juni 2006 haar tweede Bioweek. Dit is ook nodig om de consument te sensibiliseren omtrent het nut van biologische landbouw en dito voeding. Nu bestaat amper 2% uit biolandbouw, en dit zou in de toekomst drastisch moeten toenemen. De grootste tegenkanting vormt de duurdere prijs van bioproducten. Maar ja, het kost ook meer aan productie, vooral aan arbeid. De Vlaamse boeren staan daardoor ook nogal huiverachtig om om te schakelen.-
dc.format.extent31846 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isonl-
dc.titleCoup de foudre en streekgastronomie in de Hérault en Lozère-
dc.typeJournal Contribution-
dc.identifier.epage43-
dc.identifier.issue1-
dc.identifier.spage42-
dc.identifier.volume33-
local.bibliographicCitation.jcatA3-
local.type.refereedNon-Refereed-
local.type.specifiedArticle-
dc.bibliographicCitation.oldjcatA4-
item.fulltextWith Fulltext-
item.accessRightsRestricted Access-
item.fullcitationDE GROOTE, Patrick (2007) Coup de foudre en streekgastronomie in de Hérault en Lozère. In: Gastro Horeca Revue, 33(1). p. 42-43.-
item.contributorDE GROOTE, Patrick-
Appears in Collections:Research publications
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BIOtoerenPdg.pdf
  Restricted Access
Peer-reviewed author version31.1 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy
Show simple item record

Page view(s)

20
checked on Sep 7, 2022

Download(s)

8
checked on Sep 7, 2022

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.