Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/1942/19266
Title: | De ontwikkeling van consumentenproducten van het oogpunt van een optimale sensorische mix | Authors: | Willems, Thomas | Advisors: | JANSSENS, Wim ADAMS, Carmen |
Issue Date: | 2015 | Publisher: | UHasselt | Abstract: | In deze masterproef wordt de ontwikkeling van consumentenproducten vanuit het oogpunt van een optimale sensorische mix bestudeerd. Er wordt onderzocht hoe de verpakking (merknaam, figuur) een invloed kan hebben op meerdere zintuigen en welke consumentenreactie kan uitgelokt worden. | Notes: | master in de toegepaste economische wetenschappen-marketing | Document URI: | http://hdl.handle.net/1942/19266 | Category: | T2 | Type: | Theses and Dissertations |
Appears in Collections: | Master theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
11316802014638.pdf | 6.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.