Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/24258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBUNTINX, Mieke-
dc.date.accessioned2017-08-18T07:36:34Z-
dc.date.available2017-08-18T07:36:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationPAKKRACHT, 2(3), p. 26-27-
dc.identifier.issn1872-9363-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/24258-
dc.description.abstractDE GASBARRIÈRE VAN EEN TRAY VERMINDERT NAARMATE HIJ DIEPER GETROKKEN WORDT. DE VERMINDERING VAN DE GASBARRIÈRE BIJ DIEPTREKKEN BLIJKT OOK STERK GERELATEERD AAN HET DESIGN VAN TRAY. RONDE HOEKEN HEBBEN DUIDELIJK EEN GUNSTIG EFFECT; EN VOOR DE MEESTE MATERIALEN RESULTEERT DE COMBINATIE VAN RONDE HOEKEN MET RONDE RIBBEN IN DE WANDEN IN EEN BETERE GASBARRIÈRE DAN RECHTE HOEKEN IN DE BODEM.-
dc.description.sponsorshipFlander's FOOD (2011-2013) / IWT TETRA (2013-2015)-
dc.language.isonl-
dc.titleRonde hoeken beter bij thermovorming-
dc.typeJournal Contribution-
dc.identifier.epage27-
dc.identifier.issue3-
dc.identifier.spage26-
dc.identifier.volume2-
local.bibliographicCitation.jcatA3-
local.type.refereedNon-Refereed-
local.type.specifiedLetter-
local.classdsPublValOverrule/author_version_not_expected-
dc.identifier.urlhttps://www.pakkracht.biz/nl/archief/-
item.accessRightsOpen Access-
item.fullcitationBUNTINX, Mieke (2016) Ronde hoeken beter bij thermovorming. In: PAKKRACHT, 2(3), p. 26-27.-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.journal.issn1872-9363-
Appears in Collections:Research publications
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
160530 PAKKRACHT M Buntinx 2016-3-4.pdfPublished version254 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Page view(s)

12
checked on Jun 28, 2022

Download(s)

6
checked on Jun 28, 2022

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.