Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/24433
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVan Campenhout, Leen-
dc.contributor.authorBUNTINX, Mieke-
dc.contributor.authorPEETERS, Roos-
dc.contributor.authorStoops, Jesse-
dc.date.accessioned2017-09-08T09:00:35Z-
dc.date.available2017-09-08T09:00:35Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationVan Campenhout, Leen (Ed.). Verpakken van brood en andere bakkerijproducten onder beschermende atmosfeer: Best Practice Guide, Campinia Media, p. 30-47-
dc.identifier.isbn9789035613041-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/24433-
dc.description.abstractWie niet erg vertrouwd is met verpakken onder gewijzigde atmosfeer kan in het eerste deel van deze module kennis maken met enkele belangrijke begrippen. In een tweede deel schetsen we een beeld van de mate waarin de Vlaamse bakkerijsector de techniek nu toepast.-
dc.description.sponsorshipIWT-CORNET 120276 'Innovations in Mild decontamination and PACkaging Technologies for bakery products, Bake.IMPACT'-
dc.language.isonl-
dc.publisherCampinia Media-
dc.titleMODULE 3: Wat zijn de basisprincipes van het verpakken onder gewijzigde atmosfeer?-
dc.typeBook Section-
local.bibliographicCitation.authorsVan Campenhout, Leen-
dc.identifier.epage47-
dc.identifier.spage30-
local.bibliographicCitation.jcatB2-
local.publisher.placeKleinhoefstraat 4 B-2440, Geel, Belgium-
dc.relation.referencesArvanitoyannis IA & Bosinas K. (2012). Bakery products. In I.A. Arvanitoyannis (Ed.), Modified atmosphere and active packaging technologies (p. 501-551). Boca Raton: Taylor & Francis Group. Coberec Plastics. (s.a.). Gevonden op het internet op 23/10/2014: http://www.coberec.be/2plastics_ned.html. Devlieghere F, Debevere J, Jacxsens L, Uyttendaele M & Vermeulen A.(2001). Levensmiddelenmicrobiologie en –conservering. Brugge: die Keure. Galić K, Curić D & Gabrić D. (2009). Shelf life of packaged bakery goods: A review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 49, 405-426. Hasan S. (1997) Methods to extend the mold free shelf life of pizza crusts. Master’s thesis aan de McGill Universiteit van Montreal, Canada. Gevonden op het internet op 27/12/2014: http://www.collectionscanada.gc.ca/obj/s4/f2/ dsk2/ftp04/mq29712.pdf. Jay JM, Loessner MJ & Golden DA (2005). Modern food microbiology. New York: Springer Science+Business Media. Kunststof, (s.a.). Gevonden op het internet op 23/12/2014: http://www.euroszeilen. utwente.nl/wiki/Kunststof. Lee DS, Yam KL & Piergiovanni L. (2008). Food Packaging Science and Technology. Boca Raton: CRC Press. Rodrıguez M, Medina LM & Jordano R. (2000) Effect of modified atmosphere packaging on the shelf life of sliced wheat flour bread, Nahrung, 44, 247– 252. Sivertsvik M, Jeksrud WK, Vagane A & Rosnes JT (2004). Solubility and adsorption rate of carbon dioxide into non-respiring foods. Part 1: development and validation of experimental apparatus using a manometric method. Journal of Food Engineering, 61, 449–458.-
local.type.specifiedBook Section-
local.bibliographicCitation.btitleVerpakken van brood en andere bakkerijproducten onder beschermende atmosfeer: Best Practice Guide-
item.fulltextNo Fulltext-
item.accessRightsClosed Access-
item.fullcitationVan Campenhout, Leen; BUNTINX, Mieke; PEETERS, Roos & Stoops, Jesse (2015) MODULE 3: Wat zijn de basisprincipes van het verpakken onder gewijzigde atmosfeer?. In: Van Campenhout, Leen (Ed.). Verpakken van brood en andere bakkerijproducten onder beschermende atmosfeer: Best Practice Guide, Campinia Media, p. 30-47.-
item.contributorVan Campenhout, Leen-
item.contributorBUNTINX, Mieke-
item.contributorPEETERS, Roos-
item.contributorStoops, Jesse-
Appears in Collections:Research publications
Show simple item record

Page view(s)

36
checked on Nov 7, 2023

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.