Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/38358
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLIZIN, Sebastien
dc.contributor.authorBox, Lore
dc.date.accessioned2022-09-26T08:19:58Z-
dc.date.available2022-09-26T08:19:58Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/38358-
dc.description.abstractIn deze bachelorproef hebben we gezocht naar een antwoord op volgende vraag: ‘Welke factoren beïnvloeden Limburgers in het veranderen van hun consumptie van vlees en/of vis?’ Om te antwoorden op deze vraag hebben we zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek uitgevoerd. Verder hebben we ook vijf deelvragen geformuleerd die ons helpen om de onderzoeksvraag te beantwoorden.
dc.format.mimetypeApplication/pdf
dc.languagenl
dc.publisherUHasselt
dc.titleCitizen science rond het verduurzamen van eetgewoonten in samenwerking met de Vlaamse overheid
dc.typeTheses and Dissertations
local.bibliographicCitation.jcatT2
dc.description.notesbachelor handelsingenieur
local.type.specifiedMaster thesis
item.accessRightsOpen Access-
item.contributorBox, Lore-
item.fulltextWith Fulltext-
item.fullcitationBox, Lore (2021) Citizen science rond het verduurzamen van eetgewoonten in samenwerking met de Vlaamse overheid.-
Appears in Collections:Master theses
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2b5d0dd3-33de-42c4-ae9c-c6f459459a4c.pdf2.87 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Page view(s)

22
checked on Sep 10, 2023

Download(s)

2
checked on Sep 10, 2023

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.