Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/38486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBRUNS, Stephan
dc.contributor.authorVanluchene, Thomas
dc.date.accessioned2022-09-26T08:20:40Z-
dc.date.available2022-09-26T08:20:40Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/38486-
dc.description.abstractU leest nu het onderzoeksrapport “Does Flanders provide a favourable environment for the creation of a value chain related to lab-grown proteins?”. Als student Handelswetenschappen, afstudeerrichting Supply Chain aan de Universiteit Hasselt te Diepenbeek, heb ik dit onderwerp gekozen in het kader van de OPO "Masterproef Supply Chain Management". Ik koos ervoor om dit onderwerp te onderzoeken omdat het een zeer actueel onderwerp is dat mogelijk in de lift zit voor onze maatschappij en omdat mijn kennis over alternatieve eiwitten zeer beperkt was vóór het schrijven van deze thesis. Ik heb veel geleerd over een interessant maar complex onderzoeksonderwerp dat voor mij eigenlijk onbekend terrein was. In dit onderzoeksrapport bespreek ik de theorie van systeeminnovatie, de belangen van een goede waardeketen en de actoren die een invloed hebben op het succes van deze waardeketen met betrekking tot alternatieve eiwitten in Vlaanderen. Uit het grote aanbod aan alternatieve eiwitten, heb ik gekozen om de transitie naar labo-gekweekte eiwitten in Vlaanderen te onderzoeken. Ik dank Prof. dr. Stephan BRUNS, Mevr. Rosaly SEVERIJNS en mijn professoren aan de Universiteit Hasselt voor de vele informatie.
dc.format.mimetypeApplication/pdf
dc.languagenl
dc.publisherUHasselt
dc.titleDeveloping a value chain from farm to fork for alternative proteins: lessons from the literature on innovation systems
dc.typeTheses and Dissertations
local.bibliographicCitation.jcatT2
dc.description.notesmaster in de handelswetenschappen-supply chain management
local.type.specifiedMaster thesis
item.accessRightsOpen Access-
item.contributorVanluchene, Thomas-
item.fulltextWith Fulltext-
item.fullcitationVanluchene, Thomas (2022) Developing a value chain from farm to fork for alternative proteins: lessons from the literature on innovation systems.-
Appears in Collections:Master theses
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67fb50eb-e81b-4f7c-8cbf-a05e78695d97.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Page view(s)

112
checked on Sep 10, 2023

Download(s)

82
checked on Sep 10, 2023

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.