Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/91
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVINCK, Jan-
dc.date.accessioned2004-08-26T09:07:23Z-
dc.date.available2004-08-26T09:07:23Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationDescheemaeker, K. & Provoost, C. (Ed.) Impact van voeding op gezondheid. Recente ontwikkelingen.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/91-
dc.language.isonl-
dc.publisherLeuven, Garant-
dc.subject.otherGezondheid en welzijn-
dc.titleConcrete actieplannen voor het bereiken van de doelstellingen voor vetten, vezels en andere nutriënten.-
dc.title.alternativePlans d’actions concrets afin d’atteindre les objectifs de recommendations pour les graisses, les fibres et autres nutrients.-
dc.typeProceedings Paper-
local.bibliographicCitation.authorsDescheemaeker, K.-
local.bibliographicCitation.authorsProvoost, C.-
local.bibliographicCitation.conferencenameVoedings- en Gezondheidscongres-
local.bibliographicCitation.conferenceplaceBrussel, 1999-
local.type.specifiedProceedings Paper-
dc.bibliographicCitation.oldjcatC2-
local.bibliographicCitation.btitleImpact van voeding op gezondheid. Recente ontwikkelingen-
item.fullcitationVINCK, Jan (1999) Concrete actieplannen voor het bereiken van de doelstellingen voor vetten, vezels en andere nutriënten.. In: Descheemaeker, K. & Provoost, C. (Ed.) Impact van voeding op gezondheid. Recente ontwikkelingen..-
item.fulltextNo Fulltext-
item.contributorVINCK, Jan-
item.accessRightsClosed Access-
Appears in Collections:Research publications
Show simple item record

Page view(s)

30
checked on Nov 7, 2023

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.