Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/1942/91
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVINCK, Jan-
dc.date.accessioned2004-08-26T09:07:23Z-
dc.date.available2004-08-26T09:07:23Z-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.citationDescheemaeker, K. & Provoost, C. (Ed.) Impact van voeding op gezondheid. Recente ontwikkelingen.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/1942/91-
dc.language.isonl-
dc.publisherLeuven, Garant-
dc.subject.otherGezondheid en welzijn-
dc.titleConcrete actieplannen voor het bereiken van de doelstellingen voor vetten, vezels en andere nutriënten.-
dc.title.alternativePlans d’actions concrets afin d’atteindre les objectifs de recommendations pour les graisses, les fibres et autres nutrients.-
dc.typeProceedings Paper-
local.bibliographicCitation.authorsDescheemaeker, K.-
local.bibliographicCitation.authorsProvoost, C.-
local.bibliographicCitation.conferencenameVoedings- en Gezondheidscongres-
local.bibliographicCitation.conferenceplaceBrussel, 1999-
local.type.specifiedProceedings Paper-
dc.bibliographicCitation.oldjcatC2-
local.bibliographicCitation.btitleImpact van voeding op gezondheid. Recente ontwikkelingen-
item.fulltextNo Fulltext-
item.contributorVINCK, Jan-
item.fullcitationVINCK, Jan (1999) Concrete actieplannen voor het bereiken van de doelstellingen voor vetten, vezels en andere nutriënten.. In: Descheemaeker, K. & Provoost, C. (Ed.) Impact van voeding op gezondheid. Recente ontwikkelingen..-
item.accessRightsClosed Access-
Appears in Collections:Research publications
Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.